fbpx
haaknaalden-kerst-muziekdoosje-houten-ring-houten-ringen-speenclips-gratis-verzending

Gratis verzending! – Jootjes Haakcadeautjes

Gratis verzending vanaf vandaag tot en met 25 december 2017. Nu bij besteding vanaf 15 euro en bij gebruik van de kortingscode: “GRATISVERZENDING“.*
Er wordt als u gebruik maakt van deze kortingscode door ons altijd gekozen voor de goedkoopste manier van verzending. Heeft u vragen hierover neem dan contact met ons op.

Bent u dus nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een enthousiaste haker of bent u zelf toe aan wat verwennerij? Kijk dan snel in onze winkel!
Wat dacht u bijvoorbeeld van een softgrip haaknaalden set waarmee u wèl kunt haken zonder pijn? Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment van zeer goedkope en kwalitatief hoogstaande haaknaalden. Zo heeft u al een megaset van 20 stuks voor maar 20 euro! Daarnaast hebben wij ook prachtige bewerkte borduurschaartjes die het hobbyen gelijk nog leuker maken. Toch eerder op zoek naar materialen voor een haakprojectje? Ook daarvoor bent u natuurlijk bij ons van harte welkom!


*Alleen de muziekdoosjes zijn uitgesloten van de aanbieding. Dit wil zeggen dat, bij bestelling van een muziekdoosje, deze niet mee telt voor het bedrag van 15 euro. Er zal dan ook daarnaast voor 15 euro besteld moeten worden. Dit hebben wij gekozen vanwege het feit dat, de muziekdoosjes helaas niet door de brievenbus passen. Verzending kan dan ook niet via de brievenbus plaatsvinden. Dit resulteert dan direct in een duurdere vorm van verzending.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *