Dè Europese Groothandel in siliconen kralen   -   Besteld voor 16:00 uur? Dezelfde dag verzonden!   -   NL > €60,- gratis verzending!   -   BE > €80,- gratis verzending!

Siliconen kralen groothandel bpa vrij baby veilig accessoires logo Jootjes Haakcadeautjes

Gratis verzending vanaf 60 euro

Supersnelle verzending

Afhalen mogelijk

Baby speelgoed ringen kopen

Baby speelgoed ringen kopen doe je bij onze groothandel. Jootjeshaakcadeautjes biedt een ruim assortiment waardoor het nog leuker wordt om speelgoed te kopen. Je vindt bij ons speelgoed van hoogwaardig materiaal dat geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals een kraamcadeau voor bij een geboorte.

Baby speelgoed ringen kopen van uitstekende kwaliteit

Wanneer je baby speelgoed ringen wilt kopen, kun je terecht bij onze groothandel. Wij bieden BPA vrij speelgoed waardoor onze producten geschikt zijn voor baby’s en peuters. De speelgoed ringen zijn op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je van deze babyaccessoire een ketting maken of er een speeltje aan hangen. Er zijn allerlei creatieve en praktische manieren mogelijk. Naast speelgoedringen koop je bij ons ook een bijtring met dierenfiguren. Door een bijtring te kopen kunnen baby’s veilig bijten zonder het speelgoed te beschadigen. Naast dit leuke speelgoed bieden wij ook nog vele praktische producten, zoals een BiBS speen. Deze zijn zo ontworpen dat het de veiligheid van de baby waarborgt.

Bestel het leukste speelgoed

Het kopen van baby speelgoed ringen doe je bij onze groothandel. Ook bieden wij houten kralen als speelgoed of om zelf te ontwerpen. Plaats gemakkelijk je bestelling via onze webshop. Wanneer je boven de 60 euro plaatst, wordt je bestelling gratis verzonden. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Telefonisch bereik je ons door te bellen naar +316 28 79 50 90.

Baby speelgoed ringen

Heeft u een vraag of suggestie? Neem contact met ons op!