Dè Europese Groothandel in siliconen kralen   -   Besteld voor 16:00 uur? Dezelfde dag verzonden!   -   NL > €60,- gratis verzending!   -   BE > €80,- gratis verzending!

Siliconen kralen groothandel bpa vrij baby veilig accessoires logo Jootjes Haakcadeautjes

Gratis verzending vanaf 60 euro

Supersnelle verzending

Afhalen mogelijk

Bijtring omhaken

Wanneer je een bijtring wilt omhaken, kun je bij onze groothandel terecht. Wij hebben alle spullen die je nodig hebt om een leuke bijtring nog mooier te maken met een haakpatroon. Binnen ons assortiment vind je verschillende bijtringen en patronen om de ring mee om te haken.

Maak je bijtring nog mooier door het omhaken met een mooi patroon

Als je een bijtring wilt omhaken om de newborn accessoire nog mooier te maken, hebben wij de juiste benodigdheden. Een bijtring is het perfecte speeltje voor baby’s en peuters. Zo koop je bij ons een leuke bijtring met dierenfiguren. Deze bijtring is ook al leuk zonder dat je deze omhaakt. Wanneer je ervoor kiest een ring om te willen haken, dan koop je bij ons een leuke baby speelgoed ring. Deze kun je dan met verschillende patronen omhaken. Denk hierbij aan een leuke zelfgekozen kleur. Wil je ander soort speelgoed opleuken om het persoonlijk te maken? Dit kan bijvoorbeeld met onze verschillende letterkralen.

Bestel al je benodigdheden in onze webshop

Wanneer je een bijtring wilt omhaken, koop je de benodigdheden bij onze groothandel. Naast dat je bij Jootjeshaakcadeautjes kiest uit een ruim assortiment, maken wij enkel gebruik van BPA vrij speelgoed. Hierdoor zijn al onze producten geschikt voor jonge kinderen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar +316 28 79 50 90.

Baby speelgoed ringen

Heeft u een vraag of suggestie? Neem contact met ons op!