Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren. Wil je een product retourneren? Om een product te kunnen retourneren moet je gebruik maken van je herroeppingsrecht. Meld hiervoor jouw retour aan door een email te sturen naar  info@jootjeshaakcadeautjes.nl. Noteer in deze mail de volgende gegevens:

  • Jouw naam zoals vermeld op de bestelling
  • Het ordernummer van de bestelling waarvan je een product wilt retourneren.
  • Het product en het aantal dat je hiervan wil retourneren. 
  • De reden van retourneren. * 
  • Indien een product onverhoopt beschadigd bij je aankomt dien je een foto van de van de originele verpakking en een foto van het beschadigde product aan te leveren zodat wij dit kunnen opvoeren bij de verzendmaatschappij. Daarnaast toont dit aan dat de schade niet kan zijn ontstaan door jouw toedoen of door toedoen van retournering.

*  De reden van retourneren ben je niet verplicht op te geven. Wij hopen dat je dit desondanks waar mogelijk wilt aangeven zodat wij deze feedback kunnen meenemen in onze webshop en je zo goed mogelijk kunnen helpen.

De producten moeten op een verzorgde manier worden teruggezonden (goed beschermende verpakking). Alle producten dienen in de originele staat, ongebruikt en schoon geretourneerd te worden. Let op, eventuele schade opgelopen tijdens de retourzending zijn voor kosten van de koper. Is een product onverhoopt kapot bij aankomst? Stuur ons dan vooraf een foto mee zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij kunnen de schade dan mogelijk verhalen bij de verzendmaatschappij en weten dat de schade niet is ontstaan door jouw handelen of door onzorgvuldig retourneren.

Het pakket mag geretourneerd worden naar het volgende adres (ná bovenstaande aanmelding via email voor correcte afhandeling): 

Jootjes Haakcadeautjes
Achtersloot 22
3401 NW IJsselstein

Vermeldt in dit pakketje ook uw naam en ordernummer en geef op deze notitie aan dat het een geretourneerd artikel betreft.

Indien de gehele order wordt geretourneerd ontvang je het bedrag van de bestelling inclusief de originele verzendkosten retour. Wordt één of worden enkele producten uit de order geretourneerd maar niet de gehele bestelling dan krijgt u de waarde van deze producten terugbetaald. Enkel de kosten van het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening.

De terugbetaling geschiedt na 14 dagen na terug ontvangst van de geretourneerde artikelen. Bewaar altijd het verzendbewijs van de retournering.  Wil je een vervangend product bestellen of direct een nieuwe bestelling plaatsen? De terugbetaling kan op jouw verzoek ook worden uitgevoerd in de vorm van een kortingsbon die je direct (zonder vertraging van terugstorting) kan toepassen op de nieuwe bestelling.

Let op: Producten die op maat gemaakt zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en zijn niet te retourneren.